Frostvikens FjällFiskeCamp

Jämtlands län

Information

Frostvikens FjällFiskeCamp hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Frostvikens FjällFiskeCamp finns. I Strömsund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Frostvikens FjällFiskeCamp tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Frostvikens FjällFiskeCamp har haft sedan 2006-03-09. Frostvikens FjällFiskeCamp har funnits sedan och 2006-04-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Frostvikens FjällFiskeCamp så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0670-77019.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Frostvikens FjällFiskeCamp har idag 591226-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Frostvikens FjällFiskeCamp

Stuguthyrning, fjällstugor.

I Frostvikens FjällFiskeCamp så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Näsström Andersson, Maud Margareta som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .