Mats Lundgren Entreprenad

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömsund och Mats Lundgren Entreprenad är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Mats Lundgren Entreprenad är ett av dem. Statusen för Mats Lundgren Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

Mats Lundgren Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 1989-05-29. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Mats Lundgren Entreprenad ska trivas.

Mats Lundgren Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skogsavverkning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mats Lundgren Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30.

Idag är Mats Lundgren Entreprenad och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Mats Lundgren Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0624-20498.

.

De som är på något sätt har med Mats Lundgren Entreprenad är Lundgren, Mats Torsten Emanuel som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mats Lundgren Entreprenad har 581227-XXXX som sitt organisationsnummer.