Fritidstjänst i Hammerdal

Jämtlands län

Information

570602-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fritidstjänst i Hammerdal. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fritidstjänst i Hammerdal är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Fritidstjänst i Hammerdal finns i.

Fritidstjänst i Hammerdal har varit registrerat sedan 1992-03-09 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fritidstjänst i Hammerdal så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-07.

Fritidstjänst i Hammerdal är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Fritidstjänst i Hammerdal är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fritidstjänst i Hammerdal så kan ni göra det på telefon genom 0644-10216 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och reparationer av mindre maskiner och fritids- utrustning, uthyrning av fritidsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fritidstjänst i Hammerdal och det är Bågling, John Olof Sonny som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,