Högarna Skogsuppdrag

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömsund och Högarna Skogsuppdrag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Högarna Skogsuppdrag är ett av dem. Statusen för Högarna Skogsuppdrag är att Bolaget är aktivt.

Högarna Skogsuppdrag är ett Enskild firma och skapades 1997-06-11. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Högarna Skogsuppdrag ska trivas.

Högarna Skogsuppdrag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skogsentreprenad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Högarna Skogsuppdrag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Högarna Skogsuppdrag och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Högarna Skogsuppdrag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-611345.

.

De som är på något sätt har med Högarna Skogsuppdrag är Lennartsson, Karl-Anders som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Högarna Skogsuppdrag har 560902-XXXX som sitt organisationsnummer.