K A Lindberg

Jämtlands län

Information

560212-XXXX är organisationsnummer för bolaget K A Lindberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K A Lindberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som K A Lindberg finns i.

K A Lindberg har varit registrerat sedan 1974-09-30 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för K A Lindberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

K A Lindberg är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för K A Lindberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med K A Lindberg så kan ni göra det på telefon genom 0644-70000 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av akvarier och elektroniska artiklar m m.

Det finns olika personer som har en koppling med K A Lindberg och det är Lindberg, Karl-Anders som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,