Hotings Livs AB (Ica Nära)

Jämtlands län

Information

556759-3859 är organisationsnummer för bolaget Hotings Livs AB (Ica Nära). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hotings Livs AB (Ica Nära) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Hotings Livs AB (Ica Nära) finns i.

Hotings Livs AB (Ica Nära) har varit registrerat sedan 2008-06-05 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hotings Livs AB (Ica Nära) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-08-21.

Hotings Livs AB (Ica Nära) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hotings Livs AB (Ica Nära) är följande:
Firman tecknas ensam av -Lindström, Jenny Kristina

Vill ni komma i kontakt med Hotings Livs AB (Ica Nära) så kan ni göra det på telefon genom 0671-10095 eller genom brev på följande adress:
Storg. 20, 830 80, Hoting

Bolaget ska bedriva dagligvaruhandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hotings Livs AB (Ica Nära) och det är Lindström, Jenny Kristina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Karin Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ekman, Lars Manfred som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,