TBN Invest AB

Jämtlands län

Information

TBN Invest AB är en verksamhet som finns i Strömsund. I TBN Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Mona Irene som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, John Tim Andreas som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jöns Björn Fredrik som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Klas Nicklas Evert som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantHellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TBN Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TBN Invest AB på telefon 0670-10405.

Bolaget ska bedriva aktie- och värdepappershandel samt äga och förvalta fastigheter.

Idag är TBN Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

TBN Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TBN Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-25 och TBN Invest AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TBN Invest AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

TBN Invest AB har 556733-4528 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.