Strömsunds Sotningsdistrikt AB

Jämtlands län

Information

Strömsunds Sotningsdistrikt AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Strömsunds Sotningsdistrikt AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Strömsunds Sotningsdistrikt AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Strömsunds Sotningsdistrikt AB har haft sedan 2007-09-06. Strömsunds Sotningsdistrikt AB har funnits sedan och 2007-09-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Strömsunds Sotningsdistrikt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rembacka 33 A, 912 91, Vilhelmina men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0670-12450.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Strömsunds Sotningsdistrikt AB Privat, ej börsnoterat.

Strömsunds Sotningsdistrikt AB har idag 556732-4875 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Strömsunds Sotningsdistrikt AB

Bolaget skall vara sotning, brandskyddskontroller och ventilations rengöring och justering och därmed förenlig verksamhet.

I Strömsunds Sotningsdistrikt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ackemo, Per Anders Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Harlin Ackemo, Märith Sibylla som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Harlin, Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Harlin, Lars Åke Josef som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lidman, Berit Linnea som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.