Taxi Stora Blåsjön AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Taxi Stora Blåsjön AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Taxi Stora Blåsjön AB är ett av dem. Statusen för Taxi Stora Blåsjön AB är att Bolaget är aktivt.

Taxi Stora Blåsjön AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-20. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Taxi Stora Blåsjön AB ska trivas.

Taxi Stora Blåsjön AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva person- och godsbefodran, beställningstrafik med buss, äga och förvalta fast egendom samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Taxi Stora Blåsjön AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Taxi Stora Blåsjön AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Taxi Stora Blåsjön AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0672-20153.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Taxi Stora Blåsjön AB är Falk, Mats Olov som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Kjell Johan Wilhelm som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Taxi Stora Blåsjön AB har 556724-2028 som sitt organisationsnummer.