Drevvikens Åkeri AB

Jämtlands län

Information

556723-0346 är organisationsnummer för bolaget Drevvikens Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drevvikens Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Drevvikens Åkeri AB finns i.

Drevvikens Åkeri AB har varit registrerat sedan 2007-02-06 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Drevvikens Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Drevvikens Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Drevvikens Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Drevvikens Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 073-6716843 eller genom brev på följande adress:
Vendelsömalmsv. 145B, 136 69, Vendelsö

Bolaget skall bedriva åkeri och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Drevvikens Åkeri AB och det är Johansson, Hans Pether som är född 1956 och har titeln VD, Johansson, Hans Pether som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstedt, Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Holmgren, Berit Elvine som är född 1954 och har titeln Revisor, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,