Z-kross AB

Jämtlands län

Information

Z-kross AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Z-kross AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Z-kross AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Z-kross AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Z-kross AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjungargårdsg. 1997, 830 70, Hammerdal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3348148.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Z-kross AB Privat, ej börsnoterat.

Z-kross AB har idag 556719-4476 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Z-kross AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva kross- och grusverksamhet, maskinentreprenad såsom traktor- och grävmaskinsarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

I Z-kross AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blom, Kjell Ivar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Högström, Peder Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Britt Inger som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ederwall, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .