Skogsvård Lars Edsvik AB

Jämtlands län

Information

556719-4146 är organisationsnummer för bolaget Skogsvård Lars Edsvik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skogsvård Lars Edsvik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Skogsvård Lars Edsvik AB finns i.

Skogsvård Lars Edsvik AB har varit registrerat sedan 2007-01-04 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skogsvård Lars Edsvik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

Skogsvård Lars Edsvik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skogsvård Lars Edsvik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Skogsvård Lars Edsvik AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2733866 eller genom brev på följande adress:
Strand 277, 833 95, Strömsund

Bolaget skall idka skogsvård, avverkning, övrig service till skogsbruk samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skogsvård Lars Edsvik AB och det är Edsvik, Lars Roger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Edsvik, Eva Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,