Livskvalité Lindberg AB

Jämtlands län

Information

556718-4501 är organisationsnummer för bolaget Livskvalité Lindberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Livskvalité Lindberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Livskvalité Lindberg AB finns i.

Livskvalité Lindberg AB har varit registrerat sedan 2006-12-21 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Livskvalité Lindberg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-15.

Livskvalité Lindberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Livskvalité Lindberg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lindberg, Anna-Lena Birgitta -Lindberg, Lars Mikael

Vill ni komma i kontakt med Livskvalité Lindberg AB så kan ni göra det på telefon genom 0624-10009 eller genom brev på följande adress:
Centrumv., 880 50, Backe

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Livskvalité Lindberg AB och det är Lindberg, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Anna-Lena Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor,