Hyrcon AB

Jämtlands län

Information

Hyrcon AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Hyrcon AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hyrcon AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hyrcon AB har haft sedan 2007-04-06. Hyrcon AB har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hyrcon AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Svaningen 465, 833 94, Strömsund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3632243.

Strömsund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hyrcon AB Privat, ej börsnoterat.

Hyrcon AB har idag 556715-1237 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hyrcon AB

Bolaget skall utföra borr- och sprängarbeten i berg, idka uthyrning av maskinell utrustning mot entreprenad- och byggbranschen, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Hyrcon AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rungdal Sundqvist, Bengt A Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson Sundqvist, Karin Gunilla som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Zakrisson, Kjell Greger Måns som är född 1945 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .