Nyholms Lack & Bläster AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva lackerings- och blästeriarbeten, lego- montering, golv- och väggbeläggningsarbeten oavsett material, målningsarbeten, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nyholms Lack & Bläster AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Nyholms Lack & Bläster AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 2006-09-25 så skapades Nyholms Lack & Bläster AB och verksamheten är har F-skattsedel Nyholms Lack & Bläster AB har haft det sedan 2007-02-01.

Nyholms Lack & Bläster AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-01

556711-7311 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strömsund.

Just nu är Nyholms Lack & Bläster AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Nyholms Lack & Bläster AB så går det att nå dem via telefon på 0670-10100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nyholms Lack & Bläster AB är Nyholm, Allan Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyholm, Annie Gerd Svea som är född 1943 och har titeln Suppleant, Englund, Rolf Peter Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Revata Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .