hydrosite AB

Jämtlands län

Information

hydrosite AB är ett av många bolag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som hydrosite AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

hydrosite AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-02.

hydrosite AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2006-06-22. Men sedan 2006-11-02 så har hydrosite AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sikås Byv. 305 A, 830 70, Hammerdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på hydrosite AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-8292530.

Strömsund arbetar för att bolag som hydrosite AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för hydrosite AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva serviceverksamhet inom produktionsindustri, företrädesvis kraftverk, genom uthyrning av arbetskraft och montageledning, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för hydrosite AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jonsson, Jan Anders.

Det finns idag lite personer som är kopplade till hydrosite AB och det är följande personer, Jonsson, Jan Anders som är född 1978 och har titeln VD, Jonsson, Jan Anders som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Nils Erik Henrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rolandsson, Nils Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Carola Kristina som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för hydrosite AB är 556706-0982.