Utrikeshälsan AB

Jämtlands län

Information

Utrikeshälsan AB är en verksamhet som finns i Strömsund. I Utrikeshälsan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Renvall, Karin Ulla Elisabeth som är född 1962 och har titeln Extern VD, Oskarsson, Per Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Amilon, Mats Tomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Broström, Lars Holger som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hembjer Karlsson, Maria Kristina E. som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nääs, Jan-Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anna Lisa som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorBergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Utrikeshälsan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Utrikeshälsan AB på telefon 0644-10811.

Bolaget ska bedriva hälso- och sjukvård, utbildning och konsultverksamhet inom hälso- och sjukvård, läkemedels- hantering och utbildning inom detta område, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Utrikeshälsan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Utrikeshälsan AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Utrikeshälsan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-28 och Utrikeshälsan AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Utrikeshälsan AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Utrikeshälsan AB har 556700-1168 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.