Ollebacken Energi AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Ollebacken Energi AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ollebacken Energi AB är ett av dem. Statusen för Ollebacken Energi AB är att Bolaget är aktivt.

Ollebacken Energi AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-18. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ollebacken Energi AB ska trivas.

Ollebacken Energi AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva energiframställning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ollebacken Energi AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14.

Idag är Ollebacken Energi AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Ollebacken Energi AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0644-20108.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Ollebacken Energi AB är Backlund, Erik Lennart som är född 1938 och har titeln VD, Backlund, Erik Lennart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Nils Morgan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Karin Barbro Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anders Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Säterhall, Pär Ola som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotMattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Ollebacken Energi AB har 556700-0400 som sitt organisationsnummer.