Hambradal AB

Jämtlands län

Information

I Strömsund finns det ett Aktiebolag som heter Hambradal AB. Det finns flera företag som liknar Hambradal AB i Jämtlands län. Strömsund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Hambradal AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-09 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 2006-02-08 så har Hambradal AB varit registrerat och sedan 2006-08-04 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hambradal AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Hambradal AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Arås 110, 830 70, Hammerdal. Vi ni istället prata med Hambradal AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva: -teknisk och administrativ konsultverksamhet inom energi och fastighetsområdet -support och försäljning av dataprogram samt konsultverksamhet avseende programvarornas installation, implementering och drift -konsultverksamhet inom mark, geologi, mineralogi och gemologi. -tillverkning och försäljning av utrustning inom geologi, mineralogi, gemologi och metallbearbetning -förvaltning av fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Karlsson, Bo Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Westermark, Per Ragnar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Salmonsson, Helén Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Hambradal AB har 556698-1485 som sitt organisationsnummer.