Kallsas AB

Jämtlands län

Information

556693-1670 är organisationsnummer för bolaget Kallsas AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kallsas AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Kallsas AB finns i.

Kallsas AB har varit registrerat sedan 2005-12-08 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kallsas AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-14.

Kallsas AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kallsas AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Karlsson, Lars Erik

Vill ni komma i kontakt med Kallsas AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3147555 eller genom brev på följande adress:
Strand 445, 833 95, Strömsund

Bolaget ska bedriva ballast och entreprenadverksamhet inom ballast,uthyrning av entreprenadmaskiner samt konsultverksamhet inom ballast dvs sprängning, krossning och förädling av berg därefter försäljning av grus i olika dimensioner, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kallsas AB och det är Karlsson, Lars Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Emma Veronica som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jöns Eric Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulla Lucia som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor