Kuruska AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Kuruska AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kuruska AB är ett av dem. Statusen för Kuruska AB är att Bolaget är aktivt.

Kuruska AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kuruska AB ska trivas.

Kuruska AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet genom köp, försäljning och uthyrning av maskiner och tjänster, uthyrning av personal samt entreprenad inom jord- och skogsbruk, köttdjursuppfödning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kuruska AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17.

Idag är Kuruska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Kuruska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0644-71185.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kuruska AB är Olofsson, Erik Olof Esbjörn som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Eva Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Kuruska AB har 556688-6163 som sitt organisationsnummer.