SB Prevent AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och SB Prevent AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och SB Prevent AB är ett av dem. Statusen för SB Prevent AB är att Bolaget är aktivt.

SB Prevent AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-25. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som SB Prevent AB ska trivas.

SB Prevent AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom säkerhetsbranschen, främst företagsbevakning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SB Prevent AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23.

Idag är SB Prevent AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med SB Prevent AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-611035.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med SB Prevent AB är Roos, Einar Valdemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dammander, Lars Erik Gustaf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wik, Annalena Christina Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

SB Prevent AB har 556688-6122 som sitt organisationsnummer.