Strandbergets Skog AB

Jämtlands län

Information

556688-4796 är organisationsnummer för bolaget Strandbergets Skog AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strandbergets Skog AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Strandbergets Skog AB finns i.

Strandbergets Skog AB har varit registrerat sedan 2005-10-22 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strandbergets Skog AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Strandbergets Skog AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Strandbergets Skog AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Strandbergets Skog AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2048053 eller genom brev på följande adress:
Strand 420, 833 95, Strömsund

Bolaget ska bedriva skogsentreprenader, förvaltning av värde- papper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Strandbergets Skog AB och det är Karlsson, Jöns Eric Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,