Byggtjänst i Hoting AB

Jämtlands län

Information

Byggtjänst i Hoting AB är ett av många företag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Byggtjänst i Hoting AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Byggtjänst i Hoting AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-12-15.

Byggtjänst i Hoting AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2005-10-22. Men sedan 2005-12-15 så har Byggtjänst i Hoting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 26, 830 80, Hoting. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggtjänst i Hoting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0671-10743.

Strömsund arbetar för att företag som Byggtjänst i Hoting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggtjänst i Hoting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget ska bedriva byggnadsentreprenad, byggservicearbeten, försäljning av byggmaterial samt äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggtjänst i Hoting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggtjänst i Hoting AB och det är följande personer, Bölander, Åke Morgan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Laila Malin Kristina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bölander, Berit Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Erik Niclas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Byggtjänst i Hoting AB är 556688-4713.