Industrifastigheter i Strömsund AB

Jämtlands län

Information

556687-5570 är organisationsnummer för företaget Industrifastigheter i Strömsund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Industrifastigheter i Strömsund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Industrifastigheter i Strömsund AB finns i.

Industrifastigheter i Strömsund AB har varit registrerat sedan 2005-10-11 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Industrifastigheter i Strömsund AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-10.

Industrifastigheter i Strömsund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Industrifastigheter i Strömsund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Industrifastigheter i Strömsund AB så kan ni göra det på telefon genom 0670-611562 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva uthyrning av industrifastigheter, bränslehantering och engagemang i olika energiprojekt, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Industrifastigheter i Strömsund AB och det är Persson, Anders Mikael som är född 1968 och har titeln Extern VD, Stjernström, Per Sakarias som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Stig Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist, Bo Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Moen, Sverre Rolf som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Bo Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotStillesjö, Frank Sievert Holger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Salmonsson, Helén Elisabet som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor