Görviks Lövträ AB

Jämtlands län

Information

Görviks Lövträ AB är ett av många företag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Görviks Lövträ AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Görviks Lövträ AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-01-19.

Görviks Lövträ AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2005-10-06. Men sedan 2006-01-19 så har Görviks Lövträ AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nyg. 4, 830 70, Hammerdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Görviks Lövträ AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0644-10090.

Strömsund arbetar för att företag som Görviks Lövträ AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Görviks Lövträ AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva produktion av komponenter i lövträ samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Görviks Lövträ AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Leif Erik -Jonsson, Per Gunnar Firman tecknas i förening av -Jonsson, Leif Erik -Jonsson, Per Gunnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Görviks Lövträ AB och det är följande personer, Stillesjö, Frank Sievert Holger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Leif Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Per Gunnar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nääs, Jan-Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Görviks Lövträ AB är 556687-1769.