Cimac Byggvaror AB

Jämtlands län

Information

556684-1143 är organisationsnummer för företaget Cimac Byggvaror AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cimac Byggvaror AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Cimac Byggvaror AB finns i.

Cimac Byggvaror AB har varit registrerat sedan 2005-07-22 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cimac Byggvaror AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-15.

Cimac Byggvaror AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cimac Byggvaror AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Cimac Byggvaror AB så kan ni göra det på telefon genom 0644-20000 eller genom brev på följande adress:
Sikås Stationsv., 830 70, Hammerdal

Bolaget skall bedriva försäljning av byggvaror, bränslepellets och djurfoder och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cimac Byggvaror AB och det är Morin, Bror Conny som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjärnberg Morin, Ester Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ederwall, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,