LillHägna AB

Jämtlands län

Information

556682-8181 är organisationsnummer för företaget LillHägna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LillHägna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som LillHägna AB finns i.

LillHägna AB har varit registrerat sedan 2005-07-01 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för LillHägna AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-27.

LillHägna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LillHägna AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Egberink, Albert Paul -van Zanten, Hendrika

Vill ni komma i kontakt med LillHägna AB så kan ni göra det på telefon genom 0644-20012 eller genom brev på följande adress:
Vike Näbbåsen, 681 93, Kristinehamn

Bolaget skall bedriva produktion, utveckling och försäljning av vård-, och hälsoprodukter, tjänster såsom kursverksamhet inom detta område, äga och förvalta fast egendom samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LillHägna AB och det är Egberink, Albert Paul som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, van Zanten, Hendrika som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor,