Hotel Nordica i Strömsund AB

Jämtlands län

Information

Hotel Nordica i Strömsund AB är ett av många verksamheter som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Hotel Nordica i Strömsund AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hotel Nordica i Strömsund AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-08-01.

Hotel Nordica i Strömsund AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2005-06-14. Men sedan 2005-08-01 så har Hotel Nordica i Strömsund AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ramselev. 6, 833 35, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hotel Nordica i Strömsund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-611000.

Strömsund arbetar för att verksamheter som Hotel Nordica i Strömsund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hotel Nordica i Strömsund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hotel Nordica i Strömsund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hotel Nordica i Strömsund AB och det är följande personer, Roos, Einar Valdemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljefjäll, Lars Mattias som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Kent Fredrik Einar som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhlén, Sven-Olov som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hotel Nordica i Strömsund AB är 556681-8885.