Dähliehuset i Åre AB

Jämtlands län

Information

Dähliehuset i Åre AB är en verksamhet som finns i Strömsund. I Dähliehuset i Åre AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Daehlie, Björn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Falck-Ytter, Vilde som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olofsson, Hans Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Magnusson, Lars Michael som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dähliehuset i Åre AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dähliehuset i Åre AB på telefon 070-2660533.

Bolagets verksamhet ska vara byggande och förvaltning av fastigheter, uthyrning av lokaler, äga och förvalta lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dähliehuset i Åre AB av bolagstypen Aktiebolag.

Dähliehuset i Åre AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dähliehuset i Åre AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-13 och Dähliehuset i Åre AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dähliehuset i Åre AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Daehlie, Björn -Olofsson, Hans Olof

Dähliehuset i Åre AB har 556681-4777 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.