Djurdoktorn i Strömsund AB

Jämtlands län

Information

Djurdoktorn i Strömsund AB är ett av många företag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Djurdoktorn i Strömsund AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Djurdoktorn i Strömsund AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2005-05-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Djurdoktorn i Strömsund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-132130.

Strömsund arbetar för att företag som Djurdoktorn i Strömsund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Djurdoktorn i Strömsund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget ska bedriva veterinärpraktik och djurhälsovård, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Djurdoktorn i Strömsund AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Djurdoktorn i Strömsund AB och det är följande personer, Domeij, Eva Maud Cathrine som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Pål Åke som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Djurdoktorn i Strömsund AB är 556680-8803.