Nya Centrumköp i Rossön AB

Jämtlands län

Information

556677-7545 är organisationsnummer för företaget Nya Centrumköp i Rossön AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Centrumköp i Rossön AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Nya Centrumköp i Rossön AB finns i.

Nya Centrumköp i Rossön AB har varit registrerat sedan 2005-03-10 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Centrumköp i Rossön AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Nya Centrumköp i Rossön AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nya Centrumköp i Rossön AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Nya Centrumköp i Rossön AB så kan ni göra det på telefon genom 0624-20026 eller genom brev på följande adress:
Hotingsv. 7, 880 51, Rossön

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Centrumköp i Rossön AB och det är Lundgren, Sven Olof Andreas som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Anna-Lena som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Anker Sven Ole som är född 1950 och har titeln Suppleant, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,