Elektra i Strömsund AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Elektra i Strömsund AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Elektra i Strömsund AB är ett av dem. Statusen för Elektra i Strömsund AB är att Bolaget är aktivt.

Elektra i Strömsund AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-01. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Elektra i Strömsund AB ska trivas.

Elektra i Strömsund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elinstallationer samt detaljhandel med hemelektronik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elektra i Strömsund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07.

Idag är Elektra i Strömsund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Elektra i Strömsund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-10340.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Elektra i Strömsund AB är Bok, Hans Erik Tommy som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Per Lennart som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsén, Jens Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Elektra i Strömsund AB har 556676-9179 som sitt organisationsnummer.