Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB är ett av dem. Statusen för Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB är att Bolaget är aktivt.

Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-24. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB ska trivas.

Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva begravningsbyrå, bouppteckningar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0671-20032.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB är Engkvist, Kerstin Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Engkvist, Leif Erik som är född 1961 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ekman, Lars Manfred som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Begravningsbyrån Kerstin Engkvist AB har 556676-7645 som sitt organisationsnummer.