M. Norkvist Skogsavverkning AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns M. Norkvist Skogsavverkning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Strömsund här finns det många olika Aktiebolag. M. Norkvist Skogsavverkning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Strömsund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

M. Norkvist Skogsavverkning AB är momsregistrerat sedan2005-04-07 och har organisationsnummer 556676-1531.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0671-10334 alternativt besöka eller skicka post till M. Norkvist Skogsavverkning AB på följande adress Strandg. 23, 830 80, Hoting.

M. Norkvist Skogsavverkning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-04-07.

I M. Norkvist Skogsavverkning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Dahlberg, Märta Sylvia Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med maskiner för skogsavverkning, skogstransporter samt därmed förenlig verksamhet.