Fyrås Trä Holding AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Fyrås Trä Holding AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Strömsund här finns det många olika Aktiebolag. Fyrås Trä Holding AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Strömsund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Fyrås Trä Holding AB är momsregistrerat sedan2005-04-28 och har organisationsnummer 556675-5673.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Fyrås Trä Holding AB på följande adress Fyrås 100, 830 70, Hammerdal.

Fyrås Trä Holding AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Fyrås Trä Holding AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Mattsson, Nils Erik Verner som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . Mattsson, Britta Maria Helena som är född 1979 och har titeln Suppleant , Pålsson, Sven Olof Jonas som är född 1974 och har titeln Suppleant , . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med trävaror, värdepapper samt fastighetsförvaltning, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.