AB Hotell Gäddede

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns AB Hotell Gäddede. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Strömsund här finns det många olika Aktiebolag. AB Hotell Gäddede tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Strömsund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jämtlands län gör att företag trivs där.

AB Hotell Gäddede är momsregistrerat sedan2005-03-17 och har organisationsnummer 556673-1625.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0672-10420 alternativt besöka eller skicka post till AB Hotell Gäddede på följande adress Hotellplan 2, 830 90, Gäddede.

AB Hotell Gäddede är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-03-17.

I AB Hotell Gäddede så sitter följande personer i styrelsen: Månsson, Ronny Sixten som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Mårtensson, Monika Agneta som är född 1961 och har titeln Suppleant , Tillborg, Solveig Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet med catering samt därmed förenlig verksamhet.