K C Produktion AB

Jämtlands län

Information

K C Produktion AB är en verksamhet som finns i Strömsund. I K C Produktion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Knut Albert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Christina Susanne som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nordström, Per Åke som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med K C Produktion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå K C Produktion AB på telefon 070-6382792.

Bolaget skall bedriva vägunderhåll och transporter samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall aktiebolaget bedriva café- verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är K C Produktion AB av bolagstypen Aktiebolag.

K C Produktion AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

K C Produktion AB innehar ej F-skattsedel och K C Produktion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K C Produktion AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

K C Produktion AB har 556667-7513 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.