Strömsunds Golf AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Strömsunds Golf AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Strömsunds Golf AB är ett av dem. Statusen för Strömsunds Golf AB är att Bolaget är aktivt.

Strömsunds Golf AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-28. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Strömsunds Golf AB ska trivas.

Strömsunds Golf AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva drift av golfbana samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strömsunds Golf AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09.

Idag är Strömsunds Golf AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Strömsunds Golf AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0707563.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Strömsunds Golf AB är Olofsson, Per Olof Urban som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, John Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lindblad, Per Gustav som är född 1968 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Strömsunds Golf AB har 556667-1359 som sitt organisationsnummer.