TV & Kontors Profilen i Strömsund AB

Jämtlands län

Information

556664-0099 är organisationsnummer för företaget TV & Kontors Profilen i Strömsund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TV & Kontors Profilen i Strömsund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som TV & Kontors Profilen i Strömsund AB finns i.

TV & Kontors Profilen i Strömsund AB har varit registrerat sedan 2004-07-12 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för TV & Kontors Profilen i Strömsund AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-02.

TV & Kontors Profilen i Strömsund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TV & Kontors Profilen i Strömsund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med TV & Kontors Profilen i Strömsund AB så kan ni göra det på telefon genom 0670-611612 eller genom brev på följande adress:
Bredgårdsg. 1, 833 35, Strömsund

Bolaget skall bedriva handel med och reparationsverksamhet inom radio, TV, foto, datorer, hemelektronik, kontorsmaterial, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TV & Kontors Profilen i Strömsund AB och det är Svensson, Lars Krister som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Ingela Virve som är född 1976 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,