Hoting Fastigheter AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Hoting Fastigheter AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Strömsund här finns det många olika Aktiebolag. Hoting Fastigheter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Strömsund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jämtlands län gör att företag trivs där.

Hoting Fastigheter AB är momsregistrerat sedan2004-10-07 och har organisationsnummer 556662-3335.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0671-20067 alternativt besöka eller skicka post till Hoting Fastigheter AB på följande adress Listv. 4, 830 80, Hoting.

Hoting Fastigheter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-10-07.

I Hoting Fastigheter AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Nilsson, Gurine Ingeborg Marianne som är född 1933 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva köp och försäljning av värdepapper och fast egendom samt av lös egendom främst inom snickeribranschen. Bedriva fatighetsuthyrning och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.