FemPer AB

Jämtlands län

Information

FemPer AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där FemPer AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. FemPer AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket FemPer AB har haft sedan 2004-08-09. FemPer AB har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till FemPer AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sikås Stationsv. 295, 830 70, Hammerdal men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0644-20108.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är FemPer AB Privat, ej börsnoterat.

FemPer AB har idag 556656-4794 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för FemPer AB

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av trävaror, såsom kvistrena fingerskarvade ämnen och möbelkomponenter, köp och försäljning av maskiner för träbearbetning, handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I FemPer AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stjernström, Eva Kristina som är född 1974 och har titeln VD, Stjernström, Eva Kristina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernström, Per Sakarias som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stjernström, Anna Maria som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernström, Per Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernström, Irma Anita som är född 1939 och har titeln SuppleantMattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .