Högarna Skog AB

Jämtlands län

Information

Högarna Skog AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Högarna Skog AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Högarna Skog AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Högarna Skog AB har haft sedan 2004-05-28. Högarna Skog AB har funnits sedan och 2004-05-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Högarna Skog AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Genv. 3, 833 33, Strömsund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3286404.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Högarna Skog AB Privat, ej börsnoterat.

Högarna Skog AB har idag 556652-6637 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Högarna Skog AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, utföra skogsvårds- åtgärder och andra förekommande tjänster inom skogsbruk. Äga och förvalta fast och lös egendom samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Högarna Skog AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lennartsson, Karl-Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund Lennartsson, Iris Marion som är född 1954 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .