Håkan Ottossons Bygg AB

Jämtlands län

Information

Håkan Ottossons Bygg AB är ett av många företag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Håkan Ottossons Bygg AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Håkan Ottossons Bygg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-03-25.

Håkan Ottossons Bygg AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2003-11-21. Men sedan 2004-03-25 så har Håkan Ottossons Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Solberg 140, 830 70, Hammerdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Håkan Ottossons Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0644-10931.

Strömsund arbetar för att företag som Håkan Ottossons Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Håkan Ottossons Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva byggentreprenader, markentreprenader, snöröjning, handel med byggvaror, uthyrning av personal, uthyrning av verktyg och maskiner för byggverksamhet, uthyrning av entreprenadmaskiner, familjehemsplacering, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Håkan Ottossons Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hjort Ottosson, Bengt Ola Håkan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Håkan Ottossons Bygg AB och det är följande personer, Hjort Ottosson, Bengt Ola Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjort, Erik Tommie som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjort, Irja Eleonor som är född 1974 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Håkan Ottossons Bygg AB är 556651-8154.