Henrikssons Åkeri i Hoting AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva vägtransporter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Henrikssons Åkeri i Hoting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Henrikssons Åkeri i Hoting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 2003-10-29 så skapades Henrikssons Åkeri i Hoting AB och bolaget är har F-skattsedel Henrikssons Åkeri i Hoting AB har haft det sedan 2003-12-04.

Henrikssons Åkeri i Hoting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-12-04

556649-2574 är organisationsnummret för bolaget som finns i Strömsund.

Just nu är Henrikssons Åkeri i Hoting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Henrikssons Åkeri i Hoting AB så går det att nå dem via telefon på 0671-10166 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Henrikssons Åkeri i Hoting AB är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .