Tåsjö Real Estate AB

Jämtlands län

Information

556648-1338 är organisationsnummer för bolaget Tåsjö Real Estate AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tåsjö Real Estate AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Tåsjö Real Estate AB finns i.

Tåsjö Real Estate AB har varit registrerat sedan 2003-09-03 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tåsjö Real Estate AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tåsjö Real Estate AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tåsjö Real Estate AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tåsjö Real Estate AB så kan ni göra det på telefon genom 0671-10005 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva uthyrning av lokaler, däck- och bilverkstad och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tåsjö Real Estate AB och det är Eneroth, Jan Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eneroth, Ingrid Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ekman, Lars Manfred som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor,