Lego SvetZ i Strömsund AB

Jämtlands län

Information

Lego SvetZ i Strömsund AB är ett av många bolag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Lego SvetZ i Strömsund AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lego SvetZ i Strömsund AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-06-28.

Lego SvetZ i Strömsund AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2003-08-06. Men sedan 2007-06-28 så har Lego SvetZ i Strömsund AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Godsv. 6, 833 93, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lego SvetZ i Strömsund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-611810.

Strömsund arbetar för att bolag som Lego SvetZ i Strömsund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lego SvetZ i Strömsund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av mekaniska produkter inom verkstadsindustrin och tillverkning av legoprodukter inom denna sektor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lego SvetZ i Strömsund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lego SvetZ i Strömsund AB och det är följande personer, Gjersvold, Robert Olof som är född 1972 och har titeln VD, Gjersvold, Robert Olof som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Stig Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Ingela Kristina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Lego SvetZ i Strömsund AB är 556647-8110.