engcon Holding AB

Jämtlands län

Information

engcon Holding AB är ett bolag som finns i Strömsund. I engcon Holding AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stenberg, Lars-Göran Peter som är född 1950 och har titeln VD, Stenberg, Lars-Göran Peter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Stig Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Siv Monica som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultstrand, Karl Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Rutenius, Mia Ulrika som är född 1974 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med engcon Holding AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå engcon Holding AB på telefon 0670-13090.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet med inrikting på koncern- gemensamma funktioner avseende företagsledning, äga och förvalta lös egendom, finansiera dotterbolag och ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska dock ej bedriva sådan verksamhet som avser i lag 2004:297 om bank och finansieringsrörelse.

Idag är engcon Holding AB av bolagstypen Aktiebolag.

engcon Holding AB är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

engcon Holding AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-20 och engcon Holding AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för engcon Holding AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Engström, Stig Gustav Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

engcon Holding AB har 556647-1727 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.