Röjar'n i Lillviken AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Röjar'n i Lillviken AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Röjar'n i Lillviken AB är ett av dem. Statusen för Röjar'n i Lillviken AB är att Bolaget är aktivt.

Röjar'n i Lillviken AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-06-27. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Röjar'n i Lillviken AB ska trivas.

Röjar'n i Lillviken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-17. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogsvårdande åtgärder, som röjning samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Röjar'n i Lillviken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är Röjar'n i Lillviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Röjar'n i Lillviken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-80145.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Röjar'n i Lillviken AB är Söderberg, Carl Leif Johnny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Sonya Marlene som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Röjar'n i Lillviken AB har 556645-2933 som sitt organisationsnummer.