Humax Forest AB

Jämtlands län

Information

Humax Forest AB är ett av många verksamheter som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Humax Forest AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Humax Forest AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-04-24.

Humax Forest AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2003-03-20. Men sedan 2003-04-24 så har Humax Forest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Solberg 500, 830 70, Hammerdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Humax Forest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0644-30157.

Strömsund arbetar för att verksamheter som Humax Forest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Humax Forest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva maskinkonstruktion dvs tillverkning av såddaggregat för skogsbruk och förvaltning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Humax Forest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Humax Forest AB och det är följande personer, Berntsson, Nils Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Ann-Christin Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Humax Forest AB är 556642-2746.